74 år som firma

Elektro-Nytt AS

Pilestredet 75, 0354 Oslo Vis kart

Postboks 5131 Majorstuen, 0302 Oslo

Vårt firma har vært i full drift siden 1946 og er i dag en moderne installasjonsbedrift med nedslagsfelt i Oslo og Akershus.

  • Rød og hvit - Godkjenningsmerket kan brukes i markedsføring av bedriften på nettsider, i dokumentmaler, på biler og utstyr og er tildelt foretak for å sikre at de som påtar seg ansvarsrett har tilstrekkelige kvalifikasjoner til å forestå oppgaver etter plan- og bygningsloven. 
Merket står i en fast, ufravikelig form, og skal alltid ha med underteksten  Direktoratet for byggkvalitet som avsender. Merket, som en helhet, skal aldri endres i proposjon eller utseende.

Logofarge: Merket skal helst brukes i farge, men kan også brukes i en negativ variant når bakgrunnen blir for mørk og det mørke feltet med navnetrekket ikke kommer frem. Merket kan i tillegg brukes i en enfargeversjon (sort) når det ikke er mulig å bruke farger.
Ulovlig bruk: Urettmessig bruk av godkjenningsmerket er straffbart. Les mer om konsekvenser for ulovlig bruk av godkjenningsmerket. Ansvarsrett - Direktoratet for byggkvalitet
  • Blå, grå og hvit NELFO
  • blå og sort NKOM - Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet
Telefon 23 08 52 00
E-post post@elektro-nytt.no
Hjemmeside www.elektro-nytt.no
Hjemmeside www.elfag.no

Pilestredet 75, 0354 Oslo

Veibeskrivelse

Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk etter disse ordene.