Hopp til søk

Resultat - Alarm- og sikringsanlegg - En gros

Data Call AS er spesialisert på porttelefon og har mer enn 35 års erfaring på dette feltet. STR har siden 1997 vært representert på det Norske marked gjennom oss. Vi installerer og servicerer porttelefonanlegg i Oslo og Akershus, og er distrubutør for STR Elektronik på landsbasis. Data Call AS graverer navneskilter til ringetablåer og postkasser som vi sender over hele landet!

Vi representerer en rekke produsenter fra hele verden. Som importør og grossist kan vi holde lave og konkurransedyktige priser. Vi er et 100% norskeiet selskap med rask service og høy fagkunnskap.

Vicon Norway A/S er en uavhengig distributør og tilbyder av produkter og løsninger for på det norske sikkerhetsmarkedet. Dette innefatter produkter og løsninger innenfor fagområdene: adgangskontroll (AAK), innbruddsalarm (AIA) og kameraovervåkning (TVO). Vi leverer løsninger til bl.a. følgende bransjer: Prosessovervåkning innen industri og offshore Samferdsel Datasentre Varehandel Høysikkerhe... Les mer

PHONO’ELEKTRO-AKUSTIKK AS ER LEVERANDØR AV ET BREDT SPEKTER DØRTELEFONSYSTEMER, PORTTELEFONER OG CALLINGANLEGG. VI HOLDER TIL I OSLO, MEN LEVERER TIL HELE NORGE.

NetNordic er en nordisk systemintegrator med fokus på løsninger og tjenester innen nettverk, kommunikasjon og sikkerhet. Vi skal være bedriftens «best companion», altså bidra til å realisere våre kunders potensiale gjennom effektiv anvendelse og fleksibilitet til lavest mulig kostnader.