Hopp til søk

Resultat - Alarm- og sikringsanlegg - En gros

Bekymret for sikkerheten til bedriften eller hjemmet ditt? Smart Business Security har deg dekket! Vi gir våre kunder avanserte sikkerhetskamerasystemer for å overvåke og beskytte hjem, bedrifter og byggeplasser. Vi spesialiserer oss på å tilpasse et system som passer for dine spesifikke behov, enten det er å utstyre en byggeplass med kameraer eller styrke sikkerheten på ditt kontor eller hjemme.... Les mer

Data Call AS er spesialisert på porttelefon og har mer enn 35 års erfaring på dette feltet. STR har siden 1997 vært representert på det Norske marked gjennom oss. Vi installerer og servicerer porttelefonanlegg i Oslo og Akershus, og er distrubutør for STR Elektronik på landsbasis. Data Call AS graverer navneskilter til ringetablåer og postkasser som vi sender over hele landet!

Vi representerer en rekke produsenter fra hele verden. Som importør og grossist kan vi holde lave og konkurransedyktige priser. Vi er et 100% norskeiet selskap med rask service og høy fagkunnskap.

PHONO’ELEKTRO-AKUSTIKK AS ER LEVERANDØR AV ET BREDT SPEKTER DØRTELEFONSYSTEMER, PORTTELEFONER OG CALLINGANLEGG. VI HOLDER TIL I OSLO, MEN LEVERER TIL HELE NORGE.