Hopp til søk

Resultat - Advokat Kristiansund N

Proadvokatene er et moderne advokatkontor som yter profesjonell rådgivning til privatpersoner og bedrifter på Nordmøre. Hos oss møter du løsningsorienterte advokater med oppdatert kompetanse innen de fleste rettsområder. Vår praktiske tilnærming sikrer effektiv sakshåndtering og gode resultater for deg.

Vårt advokatkontor har som mål alltid å være et av de fremste og mest oppdaterte innen rettspleien på Nordmøre og i Kristiansund. Våre advokater har solid erfaring, også innen prosedyre og forhandling.

Våre dyktige og spesialiserte advokater har bred erfaring innen de fleste fagområder. Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz bistår både private, næringslivet og offentlige oppdragsgivere med juridisk rådgivning og prosedyre. Vi har kontorer i Molde, Kristiansund, Ørsta og Ålesund, og bistår kunder i hele Møre og Romsdal – samt der det ellers er behov.

Advokat Line Karlsvik og advokat Leonard Nesdal tilbyr juridisk bistand og rådgivning innenfor de fleste rettsområder. Ta kontakt for en vurdering av din sak. Sammen finner vi en løsning.