Hopp til søk

Resultat

Fra offentlige registre

Treff i relaterte bransjer

Bravida gir bygninger liv – døgnet rundt, hele året. Vi gjør det ved hjelp av tusenvis av medarbeidere som installerer og vedlikeholder anlegg for energi, varme, kjøling, vann, ventilasjon og sikkerhet. Ting som bare skal fungere.

Tilbyr alt innen rørleggerarbeid, komplette løsninger innen nyanlegg og rehabilitering, baderom, vaskerom og kjøkken. Ved å velge oss til å utføre rørlegger arbeidet ditt vil du få en håndverker som vet å tilpasse seg ditt behov. Vi engasjerer oss like sterkt i alle våre prosjekter.

Rørleggerfirma med hovedfokus på oppussing av bad og alle generelle rørleggertjenester. Vi har kunden i fokus og leverer kvalitet og tidsfrister som avtalt!

Rørleggerbedrift som tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter i Kongsberg. Vi påtar vi oss det meste innen rørleggerfaget, og spesialiserer oss på disse rørleggertjenestene: Bygging og reparasjon av varmeanlegg i nybygg eller ved rehabilitering av eldre bygg. Nybygging og rehabilitering av sanitæranlegg. Rørleggertjenester i forbindelse med nybygg eller modernisering av hus, hytter, ind... Les mer