Hopp til søk

Resultat

Treff i relaterte bransjer

Lampeland elektriske: installasjon prosjektering service vedlikehold

Behov for elektriker? Vår effektivitet gir høy kvalitet til rett pris. Vi har ansatte som bor og jobber i følgende områder: Asker og Bærum, Oslo, Lier, Drammen, Røyken, Hurum og Øvre Eiker. Vi utfører alle typer tradisjonelle elektro-installasjoner for private og bedrifter. Ta kontakt for forslag og tilbud. Det vil lønne seg!

Vi er en installasjonsbedrift som utfører det meste innenfor nyinstallasjon, rehabilitering, service/vedlikehold. Vi har god kompetanse på smarthusplatformer.

Elektrikeren Kongsberg AS er en registrert el-installasjonsbedrift som ble etablert i 1991. Bedriften har 15 ansatte og er etablert med kontor, lager og butikk i Dyrmyrgata 23. EK består av daglig leder Tom Erik Svendsen som tar befaringer, prosjekterer og den daglige driften. Eirik tar befaringer og prosjekteringer. Diana har sentralbordet, er administrasjonsansvarlig koordinator, og bindeledd ... Les mer

Vi tilbyr alle tjenester innen grunnarbeider for private, offentlige og profesjonelle utbyggere, samt mobilt knuseverk og transport av alle typer masser.

Fra offentlige registre