Velkommen! Der kongen er gjest og gjesten er konge. 11 av de 14 siste kongene har vært her. Opplev det unike ved å være gjest - arranger neste konferanse eller selskap hos oss.

Quality Spas Nordic

67 97 06 00

Quality Spas er ekspertbedriften på massasjebad og motstrømsbasseng. Vi tilbyr 85 ulike modeller i alle prisklasser. Quality Spas yter førsteklasses service og support over hele landet.Hjertelig velkommen til nesten 1000m2 med utstiling.

Spa Viser 20 av 144 treff

Vinger Hotell ligger sentralt, men tilbaketrukket, i en stor, privat park. Hotellet er et godt besøkt forretningshotell med store kurs- og konferansefasiliteter i hyggelige omgivelser.
Dobbeltrom

Hotell Frøya

72 46 45 00

Vi er et hjemmekoselig hotell med hyggelig betjening, som ønsker å gi det lille ekstra til våre gjester. Vår meny er basert på retter av lokale råvarer. Vi ønsker også at Hotell Frøya skal være et utgangspunkt for å oppleve det vi har å by på her ut... Les mer
Sentralt i Oslo nær Aker Brygge og Tjuvholmen.,Vi tilbyr blant annet olje-, thai- og aromamassasje, fotmassasje, hodemassasje, negledesign, manikyr, ... Les mer