Norema AS

61 31 81 00

Vi dekker hele landet med våre 23 kjøkkensentere. Om du ikke har tid eller mulighet til å besøke oss, kan vi komme hjem til deg!

Kjøkkeninnreding - Forhandler Viser 20 av 432 treff

Norema AS

61 31 81 00

Vi dekker hele landet med våre 23 kjøkkensentere. Om du ikke har tid eller mulighet til å besøke oss, kan vi komme hjem til deg!

Designa Sandnes AS

452 48 975

Designa® - et kjøkken til allsidig bruk. Se vårt store utvalg av kjøkken og baderom på vår hjemmeside..
Urban Top
Designa® - et kjøkken til allsidig bruk. Se vårt store utvalg av kjøkken og baderom på vår hjemmeside.
drømmekjøkkenet
Kjøkkendesign av aller beste merke. Bestill vår kjøkkenkatalog kostnadsfritt på våre nettsider. Vi fører Drømmekjøkkenet og Multiform
Hos XL-BYGG Gunnar T. Strøm får du hjelp av eksperter på de fleste områder innenfor trelast og byggevarer. Dessuten har vi hele 7000 kvadratmeter plukklager under tak, mer enn 1500 kvadratmeter utstilling av interiørprodukter og egne mottak for prof... Les mer
Med 25års erfaring som byggmester og kjøkkendesigner hjelper vi deg trygt i mål. Vi leverer kjøkken, bad og garderobe til hus og hytte.
Sigdal
Når kvalitet og proffesjonalitet er viktig. Markedets største fargeutvalg på kjøkken! Kom å besøk Trondheims største kjøkkensenter vis a vis Biltema på Tiller for en hyggelig kjøkken-prat!
Kjøkken, bad eller garderobe med topp design og kvalitet, levert hjem til deg. Ferdig sammensatt til fornuftige priser eller i flate pakker utrolig billig. Du får et litt bedre med HTH.
1
Vi er JKE-Design forhandler, se vårt store utvalg på hjemmesiden eller kom innom oss på Juvikflaten for å se våre flotte utstillinger.
HTH selger kvalitet til overkommelige priser, og navnet har festet seg i den skandinaviske bevistheten..."du får det litt bedre hos HTH".

Maxbo Stormarked Lier

32 24 40 30

Trenger du maling eller utstyr til oppussingen? Vi leverer alle farger du kan drømme om og alt du trenger til alle rom.
Velkommen til Finnmarks ledende kjøkken- og interiørforhandler! Vi hjelper deg med badet,,garderoben og kjøkkenet.

XL-Bygg Malo Sagbruk

71 25 08 00

XL-BYGG er et komplett byggevarehus med blant annet jernvarerer, trelast og andre byggevarer.

XL-BYGG Dale Bruk

71 26 63 00

XL-BYGG Dale Bruk er i dag en ledende aktør innenfor bygg og byggematerialer, moderne lagerlokaler samt egne distribusjonsbiler. I dag består Dale Br... Les mer